Digitale kringledenraadvergadering 15 juni (19.30 – 20.00 u.)

Digitale kringledenraadvergadering 15 juni (19.30 – 20.00 u.)
 
Op de agenda staat de benoeming van ons nieuwe kandidaat-bestuurslid Nienke Reuvers. Naast de vaste agendapunten zoals het vaststellen van de jaarstukken benutten wij deze vergadering graag om met u in gesprek te gaan over de afgelopen tijd. Van de een op andere dag kwam ons werk volledig in het teken te staan van COVID-19. De HaRops traden in werking en crisisteams gingen aan de slag.

De link voor deze vergadering ontvangt u na aanmelding.

Aanmelden 

Op dit moment pakken we de reguliere zorg weer op volgens de nieuwe richtlijnen. Het is voor ons allemaal zoeken hoe we dit het beste kunnen doen. Het kringbestuur is benieuwd naar uw ervaringen van de afgelopen maanden en hoort ook graag welke zorgen u voor de toekomst heeft. En onder het mom van ‘never waist a good crisis’: welke geleerde lessen nemen we mee.

We zien en spreken u graag digitaal op 15 juni. Op Haweb vindt u de agenda en vergaderstukken.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over bijgaande stukken en de agendapunten dan vernemen het kringbestuur die graag uiterlijk 10 juni. Sommige vragen kunnen dan wellicht buiten de vergadering beantwoord worden op Haweb, zodat we de vergadertijd zo efficiënt mogelijk kunnen gebruiken. Vragen / opmerkingen omtrent de benoeming ontvangen wij graag via e-mail.

Wij zien u graag op 15 juni a.s.

Bestuur LHV-huisartsenkring Noord-Holland Midden