“Nemen de Regio Organisaties de contracten van de huisarts praktijkhouder over ? “

SAVE-THE-DATE digitale themabijeenkomst kring Noord – Holland Midden 22 november 2021
 
Alles wijst er op dat het slechts een kwestie van tijd is dat de zorgverzekeraars alleen nog zaken doen met de regio-organisatie wanneer het om de contracten van huisartsenzorg gaat. Als praktijkhouder sluit je vervolgens een contract af met jouw regio-organisatie. Scheelt het je een hoop gedoe als (toekomstig) praktijkhouder of zie je dit als een ernstige beperking van je ondernemerschap? Is jouw regionale huisartsenorganisatie voldoende in staat om de financiële belangen van de huisartsen te verdedigen of zie je het al gebeuren dat het gealloceerde huisartsengeld in de grote pot verdwijnt?

Tijdens deze themabijeenkomst staan we stil bij de ontwikkelingen en verkennen we de mogelijkheden hoe we onze regio-organisaties hier op voorbereiden.
Wij zijn heel benieuwd naar jouw voorkeur en ideeën.

Aanmelden

Voorafgaand aan de themabijeenkomst vind een korte kringledenraad plaats. We praten je graag bij over de laatste ontwikkelingen op het gebied van de modernisering vereniging (MOVE). Zo krijg je informatie over de nieuw te vormen afdeling en onze ideeën hoe we de inspraak en het contact met je willen verbeteren.
We zijn ook hierbij heel benieuw naar jouw mening en tips. 

Tot 22 november, 19.30 – 21.00 uur
Na aanmelding ontvangt u  een link voor de vergadering.  

Met vriendelijke groet,

Ron Peters, voorzitter kringbestuur Noord-Holland Midden