Save the date: maandag 21 juni 2021 kringledenraad: MOVE ‘Van kring naar afdeling’

aanvang 19.30 uur via Zoom
 
De avond staat in het teken van MOVE (MOdernisering VEreniging), de aankomende structuurverandering van de LHV. Dit is hét moment om uw stem te laten horen en collega’s uit de regio te ontmoeten.

MOVE wil een directere betrokkenheid van álle LHV leden bewerkstellingen. Uw stem rechtstreeks in Utrecht gehoord, stemrecht voor alle leden (praktijkhouders, niet-praktijkhouders  en AIOS’).  

Bent u benieuwd wat dit voor u als lid betekent? Nieuwsgierig hoe “ze” dat gaan doen? Wilt u meedenken over hoe uw stem het beste gehoord wordt?
Meld u aan via onderstaande button en noteer 21 juni 19.30 uur in uw agenda. Meer informatie over het programma volgt binnenkort.

Wij willen uitdrukkelijk ook leden huisarts-bestuurders van huisartsenorganisaties uitnodigen om met ons de MOVE te maken. Regionale huisartsenorganisaties van, voor en door huisartsen worden essentieel in de nieuwe organisatiestructuur van de LHV.

Aanmelden

De vergadering zal vooralsnog digitaal plaatsvinden, maar als het fysiek mogelijk is dan zullen we u hierover informeren.

Met vriendelijke groet,  

Ron Peters
voorzitter huisartsenkring Noord-Holland Midden