Wagrobestuur zoekt collega!

Prille WAGRO Noord Holland Midden zoekt uitbreiding!
 
Wagrobestuur zoekt collega!
In verband met het vertrek van onze collega Sander Eijtinger (i.v.m. praktijkovername) zijn wij op zoek naar een gemotiveerde collega om ons bestuur te versterken!

De in december 2014 opgerichte Wagro NHM behartigt voor de LHV de belangen van waarnemers en HIDHA’s in de regio’s die vallen onder de volgende HAP-pen: Spoedpost Zaandam, Spoedpost Purmerend, Huisartsenpost Amstelland, Haarlem Spoedpost Noord en Zuid, Huisartsenpost Beverwijk en Huisartsenpost Hoofddorp.
Wij zoeken waarnemers die regelmatig diensten doen op een van deze posten, je hoeft niet in de regio zelf te wonen. 

Als Wagro verzorgen wij onder ander onderwijs, bemiddelen wij bij problemen tussen waarnemers en spoedpost of bemiddelingsorganisaties  en zijn wij vertegenwoordiger van de waarnemers en HIDHA’s naar de landelijke LHV.             

Meedoen in het bestuur geeft je de mogelijkheid om de stem van de waarnemer/HIDHA in de regio te verwoorden en is een mooie manier om contact te leggen met collega’s en zittende huisartsen.  Meedoen in het bestuur kost niet heel veel tijd, we vergaderen ca 6 keer per jaar 2 uur (waarvoor vacatiegeld wordt uitbetaald) en 2 jaarlijks een nascholingsavond. Op dit moment bestaat ons bestuur uit 5 leden: Derk Runhaar, Sander Eijtinger, Anne-Hilde Maat, Maaike Blok en Sonja van Hattem.

Voor reacties en vragen graag mailen naar Wagro-NHM@lhv.nl