Weten wat er in 2017 verandert? Kom naar de LHV-bijeenkomst bij u in de buurt!

 
Ook dit jaar organiseert de LHV weer een groot aantal regionale bijeenkomsten over de veranderingen waar huisartsen mee te maken krijgen in 2017. Zowel op zorginhoudelijk vlak als de manier waarop de huisartsenzorg gefinancierd wordt. Wilt u goed, geaccrediteerd en bovendien gratis bijgepraat worden over de veranderingen waar u mee te maken krijgt, schrijf u dan snel in!

Er zijn nog plaatsen beschikbaar bij u in de buurt

Datum                                 Plaats                                   Locatie

11 oktober                         Schiphol A4                        Van der Valk

 

Wat kunt u verwachten

De LHV-experts praten u in drie uur bij over alle veranderingen waar u mee te maken krijgt. Hoe wordt het nieuwe Eerstelijnsverblijf georganiseerd in 2017, wat mag u declareren en wanneer? Wat zijn de nieuwe tarieven? Wat gaat er gebeuren met doelmatig voorschrijven? Wat betekent de invoering van de nieuwe klachtenwet voor uw praktijk? Daarnaast heeft u natuurlijk ruimschoots de mogelijkheid om vragen te stellen. Zowel tijdens als na de bijeenkomst.

De bijeenkomst is gratis en alleen toegankelijk voor leden van de LHV. De cursus is geaccrediteerd voor 3 punten en duurt van 16.00 uur tot ca 19.30 uur. Inschrijven doet u hier:

https://www.lhv.nl/lhv-academie/cursussen/financiering-huisartsenzorg-2017