Dossiers

 

Mentorschapsprogramma Noord-Holland Midden

Om jonge huisartsen een stevige start te geven, start Huisartsenkring Noord-Holland Midden, in navolging van een aantal andere kringen, met het mentorschapsprogramma. Dit programma dat vóór en dóór huisartsen is, is in Oost-Nederland ontwikkeld en blijkt al jaren een succes.
HaROP

HaROP

Hier vindt u per regio de belangrijke actuele documenten met betrekking tot het Huisartsen RampenOpvangPlan van de kring Noord-Holland Midden. Het dossier kent vijf HaROP. Elk HaROP kent 4 onderdelen. Deze onderdelen kunt u hieronder vinden achter de diverse links per HaROP. Dit dossier wordt, indien nodig en wanneer beschikbaar, continue geüpdatet en aangevuld.
 Risicovolle en voorbehouden handelingen

Risicovolle en voorbehouden handelingen

Huisartsen en zorginstellingen sluiten overeenkomst voorbehouden handelingen. Tijdens de kringledenraad bent u eerder al geïnformeerd over de raamovereenkomst 'voorbehouden handelingen'. In dit dossier vindt u meer informatie over deze overeenkomst.
Monitoren transities gemeente

Monitoren transities gemeente

In dit dossier krijgt u informatie over de transities GGZ, jeugdzorg en langdurige zorg. Wij willen ook informatie van u. Periodiek monitoren we per transitie (GGZ, jeugdzorg en langdurige zorg)
Arbeidsmarkt dokstersassistent

Arbeidsmarkt dokstersassistent

Uit onderzoek is gebleken dat er voor de nabije toekomst een groot tekort aan Doktersassistenten gaat ontstaan. De druk op de huisartsen in de wijk zal alleen nog maar toenemen. Het is daarom in ieders belang dit tekort te voorkomen en dat kan door een stageplaats te bieden in uw praktijk. Hier vindt u gerelateerde nieuwsbrieven en nieuwsberichten over de arbeidsmarkt voor doktersassistenten.
Huisarts & Gemeente

Huisarts & Gemeente

Hier vindt u presentaties en nieuwsbrieven over de huisarts en de rol van de gemeente.
ICT

ICT

Hier vindt u nieuwsberichten, notulen en andere stukken over ICT in de kring.